Integrăm sisteme și oferim servicii IT pentru a vă susține afacerea.

Suntem specializați în consultanță în strategii IT și transformare digitală. Livrăm aplicații, dezvoltăm software și oferim servicii de mentenanță și asistență. Desfășurăm proiecte complexe care necesită abilități diverse și permit creșterea afacerii prin selectarea unor ecosisteme și servicii tehnologice optime.

Știați că

suntem pe lista celor mai buni 34 de furnizori, la nivel global, de soluții de plată care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate?

Știați că

echipa noastră de service de 400 de persoane oferă servicii în toată Polonia?

Exorigo-Upos în cifre

Coding

28

ani de experiență în retail

1020

proiecte realizate în 2020

22

puncte de service în Polonia

+170 000

magazine și birouri deservite

30 000

vizite lunare la punctele de lucru

+500 000

dispozitive aflate în administrare

6700

dispozitive fabricate în 2020

400 000

Terminale POS deservite

3 000 000

Tranzacții EFT în cloud pe zi

Explorați ecosistemul nostru de soluții tehnologice

Clienții dumneavoastra se așteaptă la o experiență unică de cumpărături – consecventă pe diferite canale de vânzări. Cu cât compania este mai mare, cu atât este mai complex este sa oferi o experiență omnicanal excelentă. Acest lucru necesită o înțelegere profundă a parcursului clienților și identificarea punctelor slabe. Dezvoltăm și integrăm software și hardware pentru a deschide canale care deservesc clientul.

Ce spun clientii despre noi:

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

Se spune că primul pas este cel mai greu. Nu cu noi.

Finalizăm peste 1.000 de proiecte pe an și suntem foarte apreciați pentru realizarea pe scurt, la timp și in buget.

Aruncați o privire la rețeta noastră de succes:

1

Contactați-ne

Vă rugăm să ne scrieți sau dati-ne un telefon. Povestește-ne despre proiectul tău. Vom desemna oamenii potriviți cu care să vorbesti. După aceea, vom programa un discutie tehnica in cel mai scurt timp.

2

Analiza preliminară

Vă vom vorbi despre proiectul dumneavoastra. Vom prezenta câteva idei despre tehnologii și soluții. Uneori merită să pregătesti o prezentare a conceptului sau să începi cu un MVP (produs minim viabil), înainte de a angaja mai multe resurse.

3

Specialiștii noștri vor pregăti o ofertă

Vom pregăti un descriere a lucrărilor (SOW), contracte juridice relevante și SLA-uri pentru a ne permite să începem lucrul cât mai curând posibil și să respectăm termenul limită de finalizare.

4

3, 2, 1… PORNIM

Dacă decideți să lucrați cu noi, vom trece rapid prin toate formalitățile necesare și vom organiza o întâlnire “de lansare” pentru a cunoaște întreaga echipă. Vom sugera instrumente de lucru care si-au dovedit eficienta și vom determina împreună cel mai bun mod de comunicare pentru proiect. Apoi, vom apăsa butonul de pornire și începe munca grea reală .

IT consulting

Cele mai mari branduri și rețele de retail internaționale și regionale din Europa au avut încredere în noi de mulți ani.

Vă întrebați dacă avem serviciul sau sistemul de care aveți nevoie? Cu experiența și abilitățile noastre, suntem 99% siguri că vă vom putea ajuta

Oriunde v-ați afla, suntem în apropiere.

Cu sediul în Europa Centrală, lucrăm în întreaga Europă..

Oferim servicii complete pentru clienți fpe toate noile piețe ale UE și,împreună cu rețeaua noastră de parteneri, acoperim întreaga piață unică a UE.

Birourile noastre de service sunt în 22 de orașe din Polonia.Logistica noastră principală și principalul nostru centru internațional de dezvoltare a tehnologiei se află în sud-vestul Poloniei, aproape de granițele cehe și slovace.