Self-Check Out (SCO)

Monitor de 9″/ 21″

Memorie SD

Controler de semnalizare cu iluminare

Imprimantă fiscală Epson TM-T810

Self-Check Out (SCO)

Digitalizarea liniilor de checkout răspunde așteptărilor actuale ale consumatorilor cu privire la o experiență de cumpărături rapidă și lină. Potrivit cercetărilor, cozile la checkout sunt cea mai frustrantă parte a experienței de cumpărături din magazin. Solutia noastra proprie SCO, permite clienților să treacă prin procesul de cumpărături rapid, fără probleme și fără contact cu un casier. În plus, este dotata cu soluții inovatoare și inteligente. Imprimanta fiscala, omologata conform prevederilor legale in vigoare, cu care este dotat SCO-ul, complet integrată – Epson TM-T810, are o interfață intuitivă care imbunatatteste semnificativ experienta clientului, in magazin. Mai mult decat atat, isi monitorizează parametrii de functionare, inclusiv temperatura și consumul de energie. Oferim o soluție funcțională creată pe baza experienței noastre în implementarea soluțiilor care simplifica experienta de cumparaturi in magazin, a clientilor.

SCO-ul nostru este un dispozitiv ecologic.

Am aplicat o interfață intuitivă care ajută la parcurgerea lina prin procesul de cumparaturi.

Furnizăm toate componentele, realizăm implementarea, precum și integrările necesare.

Echipa noastră de service cu experiență, la nivel național, ofera service dispozitivelor clienților noștri.

Beneficiile implementarii SCO:

  • O creștere a veniturilor datorita cozilor mai scurte și a reducerii numărului de persoane care abandoneaza cosul de cumparaturi.

  • Mai multe feedback-uri pozitive al clienților despre magazin, care rezultă dintr-o experiență mai bună a utilizatorului.

  • Eliberarea personalului de la asistarea clienților la casele traditionale – acestia pot fi delegati spre alte sarcini.

  • Economie de spațiu – în locul unei case de marcat tradiționale, vor exista până la 3 SCO-uri.

  • Creșterea numărului de achiziții impuls, datorită cresterii spațiului pentru afișarea mărfurilor.

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.