Oferi

Integrăm afacerile cu IT-ul, hardware cu software, offline și online. Scopul nostru este de a crea software și de a oferi servicii care fac creșterea afacerilor mai ușoară și mai rapidă. Nevoile clienților noștri se află în centrul a ceea ce facem. În cadrul ecosistemului nostru de retail, ne ocupăm de procese complexe de afaceri și sisteme IT.

Coding

Știați că

suntem pe lista celor mai buni 34 de furnizori, la nivel global, de soluții de plată care îndeplinesc cele mai înalte standarde de securitate?

Știați că

echipa noastră de service de 400 de persoane oferă servicii în toată Polonia?

Cum vă putem ajuta?

Avem încredere în experiența și cunoștințele noastre; înțelegem provocările IT complexe și știm să creăm parcursuri excelente pentru clienți; indepartam punctele slabe folosind cele mai noi tehnologii. Avem o înțelegere profundă a proceselor de retail end-to-end. Oamenii au încredere în noi pentru profesionalismul pe care il oferim, calitatea, abilitățile și fiabilitate 24.7.365.

Acolo unde alții spun că nu o pot face, găsim o soluție creativă. Suntem foarte mândri de numeroasele noastre succese în rezolvarea unor provocări foarte complexe.
Suntem specializați în furnizarea de soluții dedicate bazate pe cele mai bune practici și pe experiența profundă acumulată în implementarea proiectelor pentru clienții de top.

Viziunea pe termen lung și performanța ridicată de durata sunt semnul nostru distinctiv. Știm ce va funcționa astăzi și ce va cauza provocări în viitor. Știm să dovedim în viitor o creștere susținută. Acesta este motivul pentru care nu numai că implementăm soluții – ci și ii consiliem pe clienții noștri cu privire la strategia viitoare. Suntem partenerul tău, atât în IT, cât și în afaceri.

Project Team

De ce să lucrezi cu noi?

Angajăm sute de experți.

Garantăm disponibilitatea constantă și neintrerupta a experientei IT. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la resursele pentru punerea în aplicare a proiectului dumneavoastra.

Integrăm offline și online.

Oferim soluții complete pentru mai multe canale de vânzare. Vă ajutăm să faceți față provocărilor omnicanalului centrat pe client.

Oferim liniște sufletească.

Oferim servicii complete de întreținere la nivel național atât pentru hardware, cât și pentru software. Eliminam grija legata de întreținere și service.

Construim parteneriate.

Oferim consultanță și suport cuprinzător. Ne împărtășim cunoștințele și experiența. Valoarea adăugată a parteneriatului este parte s succesului dumneavoastră.

Exorigo-Upos in figures

Coding

30

years of experience in retail

+1000

implemented projects per year

22

service offices in Poland

+50k

points serviced by the field service per month

150 000

on-site tasks

4 million

record transactions in Cloud EFT in one day

30 million

products in PIMs

+40k

solved tasks per month

+1700

openings and renovations of brick-and-mortar shops per month

Ce spun clientii despre noi:

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.