Ecosisteme software și tehnologice pentru companii mari

Oferim software care crește performanța afacerii dumneavoastră prin creșterea optimizată a vânzărilor sau printr-o mai bună utilizare a resurselor. Oferim propriile noastre soluții de localizare și suntem un partener al brand-urilor software de top, la nivel mondial.

Programowanie

Aveți încredere în echipa noastră de specialisti cu experiență

Garantăm implementarea complexă a software-ului și integrarea, la timp și în limita bugetului. Folosim cele mai bune si cuprinzatoare metodologii de management de proiect know-how-ul echipei noastre pentru a livra proiecte de cea mai înaltă calitate. Suntem specializați în soluții avansate care necesită cunoștințe și abilități detaliate pentru a livra eficient.

Banca de software-ul care este cu adevărat scalabila

Cea mai mare parte a software-ului din oferta noastră este scalabil. Acest lucru înseamnă că puteți fi sigur că va continua să funcționeze eficient cu un număr tot mai mare de utilizatori sau un volum tot mai mare de date prelucrate.

Sistemele personalizate sunt răspunsul la nevoile dvs.

Aveți dificultăți în a găsi software-ul potrivit? Nici o problemă! Vom fi bucuroși să vă ajutăm sau să proiectăm o soluție personalizată de la zero. Avem o vastă experiență în crearea de sisteme și aplicații personalizate, inclusiv mobile.

oprogramowanie dla firm handlowych
Kobieta pracująca nad kodem

Care sunt beneficiile implementării software-ului nostru?

Un management mai eficient al afacerii

Experiență îmbunătățită a utilizatorului

Luarea mai rapidă a deciziilor

Automatizarea proceselor

Reducerea costurilor

Cele mai înalte standarde de securitate

Developer pracujący na laptopie
Project report

Echipa noastră

Echipa experimentată de specialisti: manageri de proiect, dezvoltatori, analiști, ingineri de testare și arhitecți. Suntem specializați în soluții tehnologice avansate, complexe, care necesită o gamă largă de cunoștințe IT.

Know-how nu numai în retail

Suntem experți în furnizarea de soluții IT pentru marile rețele internaționale de retail – avem o experiență de peste 20 de ani

Clienții noștri se situează printre cei mai dinamici și cu cea mai rapidă creștere retaileri din Europa Centrală. Am lucrat cu ei de la începutul călătoriei lor în domeniu.

Ne modernizăm constant oferta de servicii și soluțiile pentru a răspunde nevoilor unui mediu de retail în schimbare rapidă.

Investim în mod constant în noi tehnologii pentru a răspunde și mai eficient așteptărilor, provocărilor și nevoilor clienților noștri în domeniul IT și al transformării digitale.

Mergem mai departe și implementăm soluțiile noastre în noi sectoare. Vezi mai jos

Ce spun clientii despre noi:

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.