Plati EFT in Cloud

EFT Cloud este un serviciu propriu, complet redundant, care permite procesarea tranzacțiilor de plată. Acesta îndeplinește toate cerințele procesatorilor de plati, PCI DSS (Standardele de securitate a datelor din industria cardurilor de plată). Se bazează pe un sistem de plată certificat – EuroCard EFT – care îndeplinește toate cerințele PA-DSS (Payment Application Data Security Standard).

EFT Eurocard

EFT Eurocard este un sistem middleware complet automatizat

Acesta direcționează plățile în timp real către un anumit achizitor și un anumit centru de decontare pe baza numărului BIN al cardului.

EFT Eurocard este prima și în prezent singura soluție poloneză care este certificată PCI P2PE

It operates to the highest security standard for card payments

Viteză și securitate

EFT Cloud este o soluție flexibilă și rapidă. Acceptă 500 000 de tranzacții pe oră de la mai mulți agenți și raportează tranzacții cu cardul dintr-un singur punct de vânzare sau din întreaga rețea.

Avantajele EFT Payment Cloud

Garantarea procesării neîntrerupte a plăților

Prin utilizarea mai multor procesatori de plati.

Procesarea rapidă a tranzacțiilor

Cele mai rapide tranzacții sunt procesate în mai puțin de 3 secunde (solicitarea de autorizare de expediere de către casa de marcat pana la returnarea acceptării prin EFT).

Proces de autorizare complet automatizat

Niveluri ridicate de eficiență și viteză

Cel mai înalt nivel de securitate

Plăți contactless și sigure la cel mai înalt nivel de securitate – inclusiv certificare PCI P2PE.

Cel mai important centru de servicii pentru terminale din Polonia

Cu o cotă de piață de 40%, asigurând o acoperire la nivel național, servicii complete și răspuns rapid.

Know-how nu numai în retail

Suntem experți în furnizarea de soluții IT pentru marile rețele internaționale de retail – avem o experiență de peste 20 de ani

Clienții noștri se situează printre cei mai dinamici și cu cea mai rapidă creștere retaileri din Europa Centrală. Am lucrat cu ei de la începutul călătoriei lor în domeniu.

Ne modernizăm constant oferta de servicii și soluțiile pentru a răspunde nevoilor unui mediu de retail în schimbare rapidă.

Investim în mod constant în noi tehnologii pentru a răspunde și mai eficient așteptărilor, provocărilor și nevoilor clienților noștri în domeniul IT și al transformării digitale.

Mergem mai departe și implementăm soluțiile noastre în noi sectoare. Vezi mai jos

Ce spun clientii despre noi:

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.