Personalul nostru, cel mai important capital

Suntem specializati in solutii IT avansate, servicii si integrarea sistemelor complexe. Suntem veriga decisiva intre tehnologie si evolutia afacerilor.

Suntem Exorigo-Upos. Dar lumea ne stie de Exorigo sau Upos.

De ce?

Suntem doua companii care s-au unit pentru a crea o singura echipa – Exorigo, aplicatii si Upos echipamente.

Ne-am unit fortele in 2012 si am creat o singura companie orientata catre tehnologie.

basket

Proiectam si dezvoltam ecosistemul digital care coordoneaza vanzarea cu amanuntul centrat pe client; integram, oferim service si dezvoltare permanenta pentru retele digitale de vanzare cu amanuntul.

Dezvoltam aplicatii si software. Suntem experti in implementare si integrare complexa.

Suntem experti si oferim consultanta in strategie IT si dezvoltarea afacerii. Cream mediul si dam forta clientilor nostri sa se dezvolte folosind retele de tehnologie optimizata.

Exorigo-upos in cifre

Coding

28

ani de experienta in vanzarea cu amanuntul

1020

proiecte livrate in 2020

22

puncte de service in Polonia

+170 000

magazine si birouri acoperite

30 000

vizite lunare in locatii, pentru service

+500 000

echipamente in administrare

6700

echipamente produse in 2020

400 000

terminale POS in service

3 000 000

tranzactii EFT in cloud, zilnic

Ce spun clientii despre noi:

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

Exorigo-Upos – călătoria noastră

Povestea noastră este foarte strâns legată de dezvoltarea comerțului cu amănuntul digitalizat pe piețele atractive, în curs de dezvoltare rapidă din Polonia și Europa Centrală. Am început acum aproape 30 de ani să producem hardware și imprimante. Acum dezvoltăm și implementăm unele dintre cele mai moderne, agile și scalabile ecosisteme omnicanal din Europa. Astăzi avem un ecosistem cuprinzător de soluții tehnologice, care oferă clienților noștri suport complet în responsabilizarea angajaților lor și atragerea, implicarea și servirea clienților pe mai multe canale.

1993

UPOS System Sp. z o.o. se infiinteaza.

2001

Exorigo Sp. z o.o. începe operațiunile.

2006

UPOS System Sp. z o.o. își începe activitatea în Republica Cehă, deschizând un birou în Ostrava.

2008

Următoarea țară este Ucraina (Exorigo-Ukraine Co Ltd).

2009

Continuăm să creștem și deschidem un birou în Slovacia.

2012

UPOS System Sp. z o.o. și Exorigo Sp. z o.o. se reunesc și se naște Exorigo-Upos S.A. Group.

2012

2012 În același an ne-am extins în Marea Britanie (Exorigo-UK Ltd).

2013-2018

Suntem listați la Bursa de Valori din Varșovia – NewConnect.

2019

Exorigo-Upos Group S.A. fuzionează cu Exorigo-Upos.

Vrei să te alături echipei noastre?

Livrăm peste 1000 de proiecte pe an. Suntem un angajator stabil, care lucrează cu cele mai mari companii din Polonia. Lucrând la Exorigo-Upos, vă vom oferi o experiență de lucru provocatoare, oportunități excelente de dezvoltare și satisfacția de a avea un impact real asupra afacerii clienților noștri.

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.