Implementări Magento

Suntem un partener oficial al Adobe și avem o echipă Magento certificată. Suntem responsabili pentru implementări, migrari Magento de pe alte platforme și servicii de comerț electronic pentru cele mai mari brand-uri din Polonia. Proiectăm magazine stabile, creștem vânzările și livrăm omnichannel centrat pe client.

Creștere de 500% cu Magento

Super-Pharm a realizat o creștere uriașă datorită implementării unui nou magazin pe Magento, pe care l-am proiectat împreună cu ei.

Lansarea vânzărilor online în 3 săptămâni

De la concept la go-live în 3 săptămâni pentru rețeaua de bacanii Studenac din Sudul Europei. Utilizarea platformei open-source Magento și un design grafic simplificat au permis companiei să asigure continuitatea afacerii în fața limitării vânzărilor in magazininle staționare în perioada pandemiei.

Migrarea B2C la Magento

Magento este o alegere sigură pentru B2C. De aceea, migram magazine de pe alte platforme și de la Magento 1 la 2. De asemenea, efectuăm analize detaliate ale proiectului. Ne ocupăm de integrările necesare și de capacitatea completă de pre-lansare și de testare. Migrăm datele istorice privind comenzile și tranzacțiile și livrăm SEO de înaltă performanță.

Implementarea comerțului electronic B2B

Soluția Adobe a fost dezvoltată având în vedere vânzările B2B. Cu Magento, primiți module gata făcute pentru primirea și procesarea comenzilor de la parteneri, inclusiv negocieri privind prețurile și promoții avansate.

Dezvoltarea vânzărilor omnichannel

Magento pomaga zarówno w uruchomieniu pierwszego sklepu internetowego, jak i w przejściu na wyższy poziom e-commerce. Polecamy zwłaszcza Magento Order Management System (OMS) do zoptymalizowania infrastruktury i procesów zamówień.

Noul design de e-commerce

Schimbarea platformei de e-commerce sau migrarea de la Magento 1 la 2 este o oportunitate excelentă de a reîmprospăta aspectul magazinului dumneavoastra. Efectuăm audituri și proiecte UX/UI care cresc conversiile, stimulează retinerea datelor și îmbunătățesc valorile NPS pentru clienții noștri.

Începeți să vindeți DTC (direct către consumator)

Cu Adobe, companiile primesc un instrument pentru a lansa rapid vânzări directe către clienții lor. Un bun exemplu este marca Tommee Tippee, pentru care am implementat Adobe Commerce Cloud. Ca urmare, au început vânzările DTC în Marea Britanie, SUA și Australia.

Implementările Adobe Commerce și Magento sunt proiecte complexe

O echipă de proiect cu experiență care oferă servicii complete este esențială. Echipa de E-commerce de la Exorigo-Upos este formată din specialiști de înaltă clasă.. Acestia au înalta calificare și sunt certificati și au livrat o gamă largă de magazine de profil înalt pe piețele din ECE și internaționale. Specialiștii noștri includ specialiști în soluții M2, dezvoltatori profesioniști și dezvoltatori front-end. Avem o echipă extinsă care include analiști specializați în Magento, testeri de comerț electronic, dezvoltatori back- și front-end, arhitecți IT, manageri de proiect certificați – Agile și PRINCE2, manageri de livrare dedicați clienților și administratori de servere.

Project Team

Oferimo gamă completă deservicii de comerț electronic

Consultanță strategică în domeniul comerțului electronic

Lucrăm impreuna cu dumneavoastră pentru a discuta detaliile, pentru a organiza ateliere de lucru și pentru a oferi analize. În acest proces, folosim cunoștințele noastre despre întregul ecosistem de retail din cadrul organizației dvs. Recomandam acest serviciu companiilor care doresc sa intre in vanzarile de e-commerce si au nevoie de un partener confirmat care sa le ghideze pe parcurs.

Auditul comerțului electronic

Vă oferim un audit care reprezinta o privire externă cuprinzătoare asupra afacerii dvs. Experienta echipei noastre de e-commerce ne permite să analizăm fiecare aspect tehnologic: de la arhitectura și integrarea corectă a sistemelor până la viteza de încărcare a paginilor individuale. Veți primi un raport cu recomandări detaliate.

Analize și ateliere de pre-proiectare

Desfășurăm ateliere de descoperire și parcurgem întregul domeniu de implementare, astfel încât nimic să nu vă surprindă în timpul proiectului. Vă ajutăm să identificați orice lacune în ipotezele de proiect. Confirmăm timpul real și succesiunea etapelor proiectului. Efectuăm sondaje ale utilizatorilor și angajaților. Iar la final, pregătim un document de analiză.

Audit UX/UI și machete de design

Lucrăm cu cei mai buni specialiști și agenții de marketing pentru a oferi servicii excelente de design și UX. Experiența utilizatorului în comerțul electronic este un diferențiator competitiv esențial. Designul excelent face cumpărăturile mai plăcute și mai rapide, ceea ce ii face pe clienți sa cumpere mai des și mai mult.

Platformă dedicată de e-commerce

Magento este un software open-source, care ne permite să creăm magazine personalizate care să corespundă cerințelor dumneavoastră individuale. O gamă largă de plug-in-uri gata de utilizare și, dacă este necesar, o dezvoltare suplimentară ne permit să construim un magazin perfect adaptat nevoilor afacerii dvs.

Implementare rapidă a magazinului online (MVP)

Oferim implementarea Magento “out of the box” in cazul în care este crucial pentru dumneavoastra sa lansati rapid vânzările cu un buget redus și într-un timp limitat. Pentru a face acest lucru, folosim funcționalități de bază pentru comerțul electronic și șabloane grafice gata făcute. Scopul este de a atinge obiectivul fundamental – vânzări cât mai repede.

Integrarea Magento cu ERP

Acest lucru vă asigură că utilizați la maximum capacitățile ambelor sisteme și obțineți un efect de sinergie. Ne concentrăm pe crearea unei infrastructuri pentru schimbul de date între ERP și Magento, care va fi rapidă și fiabilă. Pentru aceasta, folosim cunoștințele arhitecților și dezvoltatorilor noștri despre diferite EPR-uri și cunoștințele lor aprofundate despre Magento.

Migrarea unei platforme funcționale de comerț electronic

Ne asigurăm că migrați întregul magazin către o nouă platformă fără nici o pierdere. Avem experiență în migrarea site-urilor mari de pe alte platforme de comerț electronic, inclusiv Magento 1 la 2, unde procesul de vânzare este efectiv 24 de ore pe zi. Noua platformă Adobe Commerce vă va elibera de constrângerile tehnologiei. Veți crea un aspect vizual unic al magazinului și veți reîmprospăta imaginea mărcii.

Magento PWA

Dacă un număr mare dintre clienții dumneavoastra fac achiziții prin intermediul dispozitivelor mobile și doriți să creșteți conversiile de la aceștia, vă vom construi platforma de comerț electronic ca aplicație web progresivă. Profităm de faptul că Adobe Commerce oferă un front-end separat în PWA Studio, care funcționează perfect cu back-end-ul. Clienții tăi vor beneficia de o experiență de client precum o aplicație mobilă, dar scuntindu-va de costul de a o construi și apoi de a o întreține.

Mentenanță și dezvoltare e-commerce

Asigurăm stabilitatea platformei, operațiuni fără probleme și dezvoltare în conformitate cu planul dumneavoastră de creștere a afacerii online. Am setat SLA-ul așteptat și, în cadrul acestuia, monitorizăm funcționarea profesională a magazinului dumneavoasra. Introducem în mod regulat îmbunătățiri tehnologice și dezvoltăm în mod activ magazinul împreună cu dumneavoastră prin introducerea sau îmbunătățirea funcționalităților așteptate.

Implementarea Akeneo PIM

Un mare plus al Magento este sistemul de management al informațiilor despre produs pe care îl oferă Akeneo PIM. Este benefic pentru companiile care au mai multe canale de vânzare, inclusiv în locații geografice diferite. În calitate de partener oficial în Polonia și Marea Britanie, implementăm PIM pentru cele mai mari branduri din Polonia, de exemplu, e obuwie și CCC.

Fiscalizarea vânzărilor de comerț electronic

Oferim soluții și conectori „out of the box” care susțin fiscalizarea obligatorie a tranzacțiilor de comerț electronic – înregistrarea, documentarea și stocarea comenzilor din magazinul online în formatul impus de Guvern – împreună cu integrarea, configurarea și livrarea imprimantelor fiscale. Sistemul înregistrează atât tranzacțiile de vânzări, cât și retururile și stochează datele într-o bază de date separată.

Știi deja de ce fel de magazin ai nevoie?

Comerțul electronic generează creștere.

Dezvoltarea noastră de comerț electronic pentru Super-Pharm a generat o creștere de 500% a vânzărilor de la an la an și de 20% a clienților fideli care se conectează.

E-commerce sparge tiparele

Pentru ŠKODA, am creat un magazin inovator care a schimbat complet modul în care utilizează leasing-ul și a facilitat obținerea de finanțare pentru auto.

E-commerce construiește omnichannel

Clientii nostri obișnuiti pentru sisteme POS și in-store, ne-a cerut să creăm o nouă platformă de e-commerce care să conecteze clienții ambelor canale de vânzare printr-un program de loialitate și promotii.

E-commerce crearea unei experiențe pentru clienți.

Am finalizat un proiect care, folosind mecanisme omnicanal, oferă o combinație intre preluarea unei comenzi într-un magazin staționar în timp ce faceți cumpărături de zi cu zi și a imbunatatit informațiile despre produs disponibile online.

De ce să ne alegeți pe noi pentru dezvoltarea comerțului electronic?

Pentru noi, comerțul electronic este parte dintr-un întreg. Înțelegem toate procesele și sistemele cu care magazinul tău online trebuie să comunice. Știm cât de important este să avem o integrare de înaltă calitate și o abordare cuprinzătoare a proceselor de vânzări online. O firma specializata in software oferă tehnologia. Noi oferim mult mai mult – consultanță strategică și sprijin pentru parteneri în dezvoltarea continuă a afacerii.

Echipa noastră performantă

Liderii pieței de comerț electronic au recunoscut abilitățile și profunzimea experienței echipei noastre, motiv pentru care ni se solicită adesea ajutor urgent. Mulți dintre clienții noștri obișnuiți vin la noi cu sisteme ineficiente sau disfuncționale de comerț electronic care blochează dezvoltarea canalelor. Introducem pentru ei optimizarea hot fix și oferim suport. Astăzi, acestia beneficiază de platforme de comerț electronic noi, stabile și eficiente pe care le-am implementat pentru ei.

Construim parteneriate și ne împărtășim cunoștințele.

Avem o echipă de e-commerce dedicată implementării proiectelor.

Avem o echipă separată de asistență pentru comerțul electronic.

Experții noștri au experiență și certificari oficiale.

Servim industria de retail de aproape 30 de ani.

Suntem specializați în integrări avansate.

Consultați principalele capacități oferite de Adobe Commerce

PM About us
 • Module pre-construite
 • CMS încorporat
 • Numeroase adăugiri și șabloane
 • Gestionarea avansată a catalogului de produse
 • Opțiunea multistore și gestionarea dintr-un singur panou
 • Vânzări paralele B2B și B2C
 • Arhitectură scalabilă
 • Niveluri de acces diferite
 • Soluții extinse pentru regulile de promotie
 • Platformă in mai multe limbi
 • Diverse metode de plată și livrare
 • Suport pentru SEO
 • Gestionarea datelor in bloc
 • Integrări cu instrumente analitice

Ce spun clientii despre noi:

Schimbarea magazinului online Bricoman a fost dictată, printre altele, de necesitatea implementării de noi soluții tehnologice. Dorim întotdeauna să urmăm cele mai recente tendințe și să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături din ce în ce mai bună. Dar noul site web înseamnă nu numai funcționalități noi, ci și un design grafic modern, revigorat, datorită căruia putem prezenta gama de produse Bricoman și mai bine.

Agata Dublasiewicz

Manager de proiect E-commerce

Bricoman

În contextul dezvoltării uriașe a canalului digital, am dorit să avem mai multă grijă de siguranța acestei afaceri din punct de vedere fiscal. Colaborarea cu Exorigo-Upos a fost încurajată de opiniile despre companie, inclusiv de abordarea profesională a subiectului, de care ne-am convins încă de la începutul cooperării. Sistemul și procesele implementate de Exorigo sunt de înaltă calitate și ne permit să avem o imagine de ansamblu actualizată, a datelor.

Eliza Dąbrowska

Omnichannel Financial Controller

Decathlon

În eobuwie.pl S.A. ne-am dorit să creăm un sistem centralizat și eficient de gestionare a informațiilor despre produse pentru diverse canale de e-commerce. Am decis să folosim Akeneo PIM, Enterprise Edition și am ales Exorigo-Upos S.A. ca furnizor și partener de integrare. Decizia noastră a fost influențată în principal de implementarea eficientă a conceptului (POC) complex, experiența lor în implementarea de magazine de top, de înaltă performanță pe platforma Magento și integrarea PIM cu sistemele de comerț electronic.

Maksymilian Musiał

Product Owner

eobuwie.pl

Am dorit să unificăm informațiile despre produse și să le gestionăm eficient în cadrul Grupului CCC. Pe de o parte, există volume mari de date care trebuie organizate, iar pe de altă parte, există clienți care se așteaptă la o comunicare clară și precisă cu privire la oferta noastră cuprinzătoare. Prin urmare, am ales Exorigo-Upos ca partener de implementare pentru Akeneo PIM, cu multe soluții inovatoare pentru e-commerce în portofoliul său.

Michał Śpiewak

CTO

eobuwie.pl

În 2020 am înregistrat o creștere de 500% față de anul precedent. Noul site web este una dintre bazele cheie ale dezvoltării viitoare a Super-Pharm. Aveam nevoie de o platformă tehnologică pentru a implementa noi servicii și soluții pentru clienții noștri în siguranță, într-un mod stabil.

Remigiusz Chrzanowski

Director digital și membru al consiliului de administrație

Super-Pharm

Planul ambițios de a implementa un nou magazin a coincis cu pandemia de COVID-19, ceea ce a însemnat că, pe lângă crearea unei soluții complet noi și unice, Exorigo-Upos a trebuit să sprijine platforma de comerț electronic existentă, care a trebuit să răspundă cererii semnificativ crescute și să se adapteze la piața în schimbare rapidă. Un element esențial al implementării unui serviciu atât de vast este încrederea reciprocă și dedicarea și nivelul ridicat de calificare al contractantului.

Olgierd Oszmiański

Director IT și membru al Consiliului de Administrație

Super-Pharm

Aveți nevoie de un furnizor de servicii IT, de încredere?

Atunci, vă aflați în locul potrivit. Am fi bucuroși să vă vorbim despre următorul proiect.